Uttern 65+

Uttern 65+ är ett trygghetsboende som främjar trivsel och gemenskap – ett självständigt boende med hög tillgänglighet, trygghet och möjlighet till social gemenskap i vardagen

Uttern 65+ är beläget mellan Brunnsgården och vattenverket. Huset är byggt i vinkel och har tre våningar, en vindsvåning och ett källarplan. Totalt 54 lägenheter fördelade på 10 ettor och 44 tvåor. Lägenheterna har balkong eller uteplats och några av dem har dubbla balkonger. Förråd till varje lägenhet finns i källarplan. Det finns även en gästlägenhet som man kan hyra när man får besök. Lägenheterna och hela bostadsområdet är rökfritt.  På taket finns solceller installerade.

Parkering finns i anslutning till huset med 42 parkeringsplatser och som hyresgäst har man möjlighet att hyra parkeringsplats. Några av platserna är reserverade till besökande och rörelsehindrade. 8 av parkeringsplatserna erbjuder möjlighet till laddning av elbil.

Individuell mätning och debitering av vatten

Du har själv möjlighet att påverka din månadskostnad genom individuell mätning och debitering av vatten, IMD. Med IMD betalar du bara för din egen faktiska förbrukning. Du kan på så sätt påverka dina kostnader och samtidigt bidra till en bättre miljö.

Aktiviteter för att främja gemenskap och trivsel

Alla hyresgäster har tillgång till den stora gemensamhetslokalen som finns i markplan. Där kan man träffas för att fika, laga mat tillsammans eller bara umgås. En trygghetsvärd/-värdinna finns på plats vissa tider under dagen och efter önskemål anordnas också aktiviteter. I anslutning till lokalen finns ett gym.

Anmäl ditt intresse

För att söka en lägenhet i trygghetsboendet måste minst en i hushållet vara 65 år eller fylla 65 år under året. Du ställer dig i kö genom att registrera dig på vår hemsida. Lediga lägenheter publiceras och bokas under ”Ledigt just nu”. Kontakta oss gärna om du har frågor.