Ljungbybostäder söker nu en trygghetsvärd till trygghetsboendet Uttern 65+

Ljungbybostäder AB äger och förvaltar ca 1300 lägenheter och 170 lokaler. Vi ägs till 100 % av Ljungby kommun. Vår omsättning låg 2019 på knappt 100 MSEK. Vi är 23 anställda som arbetar med att ge god service åt alla våra hyresgäster.

Du blir Ljungbybostäder AB:s ansikte mot hyresgästerna i vårt nybyggda trygghetsboende på Haraberget kallat Uttern 65+. I denna roll är du en viktig kugge att tillsammans med våra hyresgäster skapa en bra och härlig stämning i vårt boende. Tjänsten är på 75% av en heltid.

Trygghetsvärdens roll är att vara inspiratör och möjliggörare och ta tillvara hyresgästernas intressen, idéer och förmågor. Tillsammans med hyresgästerna organiserar trygghetsvärden aktiviteter. Målet är att förebygga ensamhet och isolering och bidra till en meningsfull vardag. Aktiviteterna kan ske både i och utanför trygghetsboendet.

Du arbetar med att stärka det friska och förebygga ohälsa genom att ge människor förutsättningar att leva ett ”gott liv” långt upp i åren. Ett hälsosamt åldrande innebär enligt Folkhälsomyndigheten fysisk aktivitet, bra matvanor, social gemenskap, känna sig behövd och vara delaktig i en meningsfull vardag.

Kompetens och yrkeserfarenhet

  • Serviceinriktad
  • Gärna erfarenhet av hälsofrämjande arbete
  • Gärna erfarenheter av att leda grupper och individer
  • Erfarenhet av liknande arbete är meriterande
  • God kommunikatör, uttrycker sig väl i tal och skrift
  • Kunskaper i Office-paketet är meriterande
  • Körkort är ett krav

 

För mer information kontakta VD Joakim Karlsson, 070-528 55 56 alt joakim.karlsson@ljungbybostader.se, Ekonomichef Annika Borling, 070-508 44 78 alt annika.borling@ljungbybostader.se eller Driftchef Barna Benedek på 070-528 31 21, alt barna.benedek@ljungbybostader.se.
Du är välkommen med din ansökan! Vi önskar ditt CV senast den 17 maj 2020 som du mailar till: jobb@ljungbybostader.se. Märk ansökan med ”Trygghetsvärd”.