Arkiv

Uttern 65+

Vårt trygghetsboende – Uttern 65+ är för dig som vill ha det lilla extra och är 65 år eller äldre. Ljusa moderna lägenheter med hög tillgänglighet. Gemensamhetslokal med hörslinga. Gym i del av gemensamhetslokalen. Trygghetsvärdinna finns på plats vissa tider under dagen som tillsammans med hyresgästerna ordnar aktiviteter efter önskemål.  Huset är beläget vid det… Läs mer

Nålen 4

Cityhuset

Östra Torget (Arngrim/Halfdan)

Ett trivsamt bostadsområde med ljusa lägenheter bara ett stenkast från Ljungby centrum. Närhet till matbutik, skola och barnomsorg.

Tråden

Moderna studentlägenheter i ett naturskönt område med mysiga grillplatser utmed ån Lagan. Gångavstånd till Högskolan, centrum, nöjen och träningsanläggning.

Kolvringen

Modernt och centralt beläget studentområde som ligger nära Högskolecentrum. Fin innergård att trivas och umgås på. Lägenheterna har bredband, kabel-tv och tvättpelare.

Långraden

Centralt beläget med 60-tals charm. Närhet till all service, busstation, nöjen mm.

Snöklockan

Trivsamt naturskönt kvarter med marklägenheter. Populära lägenheter för både familj, ungdom och inte minst om man kanske är lite äldre och sålt sitt hus, men ändå vill ha en lite lagom trädgård att sköta om. Nära till skola, centrum, vårdcentral, sjukhus och till det mesta av annan service. Värme och vatten ingår ej i hyran.

Meteoren

Mitt i centrum ligger denna fastighet med charmiga och ljusa lägenheter där flera av lägenheterna har utsikt över Lilla Torg. Under 2011 gjordes en större lokal om till ytterligare 10 nya lägenheter med öppen planlösning.

Åängen

Vårt nybyggda moderna bostadsområde kan beskrivas som ”en liten pärla” med närhet till naturen. Marklägenheterna är ljusa och trivsamma med uteplats på både fram och baksida. På baksidan har man utsikt över ån Lagan. Alla lägenheterna är utrustade med tvättmaskin, torktumlare, hällspis och diskmaskin. Köket har en öppen planlösning och det är klinkergolv i entrén, plastmatta i badrummet samt parkett i övriga… Läs mer