Vi söker fastighetschef

Ljungbybostäder AB ägs till 100% av Ljungby kommun och ingår i kommunkoncernen med Ljungby Holding AB som moderbolag. Vi äger och förvaltar drygt 1.300 lägenheter och ca 200 lokaler. Förvaltad yta är totalt ca 100.000 kvm, uppdelat på ca 82.000 kvm bostäder och ca 18.000 kvm lokaler. Vi är därmed den största aktören på bostadsmarknaden i Ljungby kommun och verkar i orterna Ljungby, Lagan, Lidhult samt Ryssby. Vår omsättning låg 2018 på ca 94 MSEK. Vi är i dagsläget 21 anställda som arbetar med att ge god service åt alla våra hyresgäster.

Fastighetschef
Vill du arbeta i ett väletablerat fastighetsbolag med expansionsplaner? Då kan detta vara utmaningen för Dig. Ljungbybostäder är inne i en expansionsfas och ambitionen de kommande åren är att bygga ett stort antal bostäder i takt med att kommunen växer.

Arbetsbeskrivning
Som fastighetschef på Ljungbybostäder planerar och genomför du nyproduktion, större ombyggnadsprojekt samt underhållsprojekt tillsammans med övriga i fastighets- och underhållsgruppen. Du har övergripande ansvar för samordning och ledning av planering och projektering. Vidare har du verksamhets-, personal- och budgetansvar.
Du ska också leda, planera och följa upp verksamheten i relation till bolagets mål. Du kommer att genomföra upphandlingar och ekonomiska uppgörelser med leverantörer och underkonsulter.
Du ingår i Ljungbybostäders ledningsgrupp.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som fastighetschef krävs det att du har god samarbetsförmåga, är utvecklingsinriktad och lyhörd. Du är noggrann, självgående och tar stort ansvar över ditt arbete. Du är tydlig i din kommunikation. Du är ekonomisk medveten och fokuserar på effektivitet ur ett långsiktigt ekonomiskt perspektiv.

Kompetens och yrkeserfarenhet
Vi tror att du idag jobbar inom fastigheter/bygg och känner att du vill ha en ny utmaning. Du har erfarenhet inom husbyggnadsområdet, fastighetsutveckling, planarbete, projektering och kostnadsstyrning. Kunskaper om budgetprocess, kalkylering, arbetsmiljö, ledarskap, upphandling, teknik kring byggande och installationer samt olika bygglagstiftningar är meriterande.

Vi erbjuder dig
Ett omväxlande och utvecklande arbete i en organisation som är inne i en expansionsfas. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, möjlighet till löneväxling, tillgång till Ljungby kommuns personalklubb mm.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med INTEND. Vid frågor vänligen kontakta Ivan Madunic på 0705-320 816 alt. ivan@intendab.com eller Ida Brage på 0705 382 585 alt. ida@intendab.com

Ansök via www.intendab.com http://www.intendab.com/aktuella-tjanster/?aguid=FF5832720EC2427E99FA303DC4034272 senast den 29 oktober. Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast.
Vi undanbeder oss samtal från CV-och annonssäljare.